CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Espai multicultural dinamitzat i adreçat a families

Proposta Aportada 5 d’abril de 2018 12.19

Que fos un espai de parc adreçat a famílies, amb diferents serveis que són diferents dels que s'ofereixen a la resta del poble: 

- Espai de ludoteca ambiental 0-3 (estil la que es fa al Parc de la Ciutadella, per anar fent tallers i propostes al llarg de l'any). L'exemple de ciutat vella 

L'exemple de ciutat vella

Seguint amb el 0-3 pot haver-hi un arbre on deixar els xumets dels nens com es fa ja a altres espais de Barcelona, seguint el model danès Més info

- Espai de terreny (gespa trepitjable!) per a poder fer gimnàsia, ioga, per a infants, families, embarassades, post part, etc en general activitats guiades a l'aire lliure (hi ha entitats que gestionen i des dels centres cívics/espai jove també es poden fer exteriors algunes activitats)

- Els jocs infantils que s'instal·lin estaria molt bé que fossin inclusius, si no tots, una bona part i els poguessin fer servir tots els col·lectius d'infants que ho desitgin. 

https://www.sortirambnens.com/activitats/parcs-infantils/parc-inclusiu-la-garriga/

- Els elements decoratius del parc que li traslladen el tarannà, podien estar lligats a la multiculturalitat, podent incorporar elements de totes les cultures que integren la comunitat veïnal vicentina, i fer participar les associacions i entitats en aquest tret. 

- Els bancs i seients del parc també cal que no siguin de "persona individual" que no afavoreixen el contacte entre les persones usuàries, sino més aviat el contrari. Inclús posar alguna taula per poder fer un pícnic. 

- Es podria posar també un espai de lectura obert a la ciutadania on es promolgues l'intercanvi de llibres... Exemples aqui

- La dinamització de l'espai és bàsic perquè sigui un espai viu i no siguin només 4 jocs infantils: gincanes, jocs d'aigua al bon temps, concerts i animacions, xerrades per a famílies, etc. 

- Molta ombra és molt important.... 

 

I es podria seguir... però hi ha moltes idees que només depenen de la voluntat i no de una gran despesa! Molta sort en aquest projecte. Gràcies!

 

 

COMENTARIS
Envia
Cancel·lar
Guardar
Сomentari
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou