CANCEL·LAR
ACCEPTAR

VORERES SUFICIENTMENT AMPLES I SEGURES, PER A TOTES LES PERSONES

Roser Pérez 14 de juny de 2017 23.58
Totes les persones: les que anem amb carretons de la compra, les que necessitem la cadira de rodes per desplaçar-nos, les que portem un cotxet de nadons, les que anem amb bastó, les que arrosseguem una maleta fins a l'estació, les que estem perdent la visió, les que som cegues, les que som d'edat avançada o que per una malaltia ens costa aixecar els peus quan caminem, les que anem carregades amb el cistell, les que sortim a passejar, les que anem amb crosse,... Totes, totes, necessitem que les voreres siguin suficientment amples i segures, per tal de no tenir encara més dificultats de les que ja tenim. Això, implicaria el següent: 1. Que els carrers molt estrets, es reformessin per passar a ser només per a vianants, i solsament accedir-hi amb cotxe els veïns i els botiguers. 2. Que cap vorera, estigués permanentment en mal estat; "rajoles" aixecades, trencades,... 3. Que totes les voreres estiguessin ben il·luninades i no només la calçada, com passa en uns quants carrers de Sant Vicenç. 4. Que per exemple, els contorns de ciment dels arbres, en comptes de quadrats, fossin rodons i ocupessin menys espai. O que, fins i tot, depenent dels carrers, els arbres es plantessin a la calçada, a la banda d'aparcament dels cotxes i fessin de separació entre cotxe i cotxe. Així hi hauria més espai a les voreres pels vianants. 5. Que hi hagi repartits al llarg dels carrers on es pugui, bancs o cadires, per a què les persones d'avançada edat o que pateixin alguna malaltia, puguin sortir a passejar amb la tranquil·litat de saber que a cada certa distància es trobaran amb un banc, si tenen la urgència de seure. 6. Mantenir les cabines de telèfon perquè en cas de necessitat i de no disposar de telèfon mòbil per diferents motius (com ara patir de sensiblilitat electromagnètica, a les radiacions,...) qualsevol persona pugui fer una trucada d'emergència. 7. Que es vegin bé els noms dels carrers i les places, per si per algun motiu ens cal saber urgentment a on ens trobem exactament. En resum, calen carrers més "amables" per tal de què sortir a passejar, a comprar o a caminar per Sant Vicenç, ens aporti més sensacions positives que no pas de negatives. A més a més, quan més positives siguin aquestes sensacions, més prescindirem de l'ús del vehicle privat, amb la qual cosa disminuirem la contaminació atmosfèrica. Però no només això, en el moment que s'agafa el cotxe per anar a comprar, crec que es tendeix a sortir del poble i a acostar-se a les grans superfícies comercial dels voltants, amb la qual cosa els petits botiguers perden possibles clients. Per tant, arreglar les voreres, aportaria beneficis per a la salut de totes les persones, beneficis ambientals i també beneficis econòmics. Fer una reforma profunda de les voreres, seria perfecte per a tothom.

Proposta desestimada

AVALUACIÓ

Proposta desestimada

Participació SVH
Participació SVH 16 Jun 17 | 09:10

Moltes gràcies per la seva proposta. Malauradament, tal i com s'explica a la descripció del procés, les propostes per aquest pressupost han de ser de caire social i comunitari. Igualment, aquesta informació ens pot ser de molta utilitat i la traslladarem al departament corresponent perqué la tinguin en compte.

comentaris
(2)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Roser Pérez14 de juny de 2017 23.59

millorar les voreres

Respondre
avatar
Participació Aj SVH15 de juny de 2017 17.19

Moltes gràcies per la seva proposta. Malauradament, tal i com s'explica a la descripció del procés, les propostes per aquest pressupost han de ser de caire social i comunitari. Igualment, aquesta informació ens pot ser de molta utilitat i la traslladarem al departament corresponent perqué la tinguin en compte.

Respondre
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou