CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Jornades feministes

Enya Belsué 14 de desembre de 2019 9.26

Un cap de setmana amb diverses activitats com el bodypainting de Zinteta o la representació de Ovulem Tot. La filosofía d'aquestes activitats seria feminista, sostenible i inclusiva. 

L'objectiu serà conscienciar a les vicentines i vicentins de l'actual problema social, polític i cultural que envolta el gènere i la violència masclista i poder destruir els estigmes que socialment estan atribuïts a una dona blanca cis i poder crear un espai segur i còmode. Durant tot el cap de setmana, es posarà en dubte i en debat l'actual importància del sistimea cisheteropatriarcal. 

S'estima que el pressupost requerit serà entre 500€ i 1000€ ja que caldrà tenir en compte els costos de mobilització de les persones convidades i pagar la seva feina. 

Consistirà en dissabte realitzar activitats de caràcter més de Salut com destabutitzar la menstruació amb Maria Abril de Pedagogias Menstruales, la representació d'Ovulem Tot, una xerrada sobre mutilació genital i la visita de la Sex Truck.

Diumenge es realitzaren activitats més lúdiques com bodypainting amb zinteta, fer la nostra bossa amb Embossades, taller delaborar compreses de tela, xerrada de què fer i com actuar legalment a un abús o violació i diverses taules rodones per parlar sobre l'actual violència de gènere. Tanmateix, a la biblioteca les Voltes es podria obrir una exposició feminista on (inclusiva ment) artistes podrien exposar les seves obres i vendre els seus productes en contacte amb la ciutadania.

Al llarg d'aquest cap de setmana de jornades feministes, estarà disponible un espai comú on poder donar productes d'higiene per a enviar-los a aquelles persones amb mancança de Salut i educació menstrual. 

Cost proposta, Tria una opció: 1: 0/300€; 2: 300/600€; 3: 600/1000€; 4: 1000/1500€: 500€-1000€
Àmbit proposta: 1-Salut, 2-Educació, 3-Treball, 4-Esport, 5-Oci, 6-Art i Cultura, 7-Mobilitat, Altre: Educació, sociocultural i salut.
 

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Participació SVH .
Participació SVH . 12 Feb 20 | 11:18

La proposta ha estat acceptada

COMENTARIS
Ja no es pot comentar.
Сomentari

Proposta acceptada

An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou