CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Llobregat Goes Dub

Natàlia Nicolau Mola 13 de desembre de 2019 22.33

Yadub Collective som un col·lectiu format per 3 joves vicentines amb una inquietud comuna: el reggae i la cultura que l’envolta i el defineix. L’objectiu que tenim com a col·lectiu és donar a conèixer al nostre poble (i potser més endavant a la nostra comarca) la cultura sound system, així com trencar els mites i falsos estereotips que es tenen d’ella. A més a més, volem reivindicar la música sense escenari i valorar l’escena local, posicionant-nos a favor de les artistes de proximitat i la igualtat entre públic i artista. Per això, volem crear espais d’oci alternatiu, on es tinguin en compte les necessitats de les joves i que siguin totalment diferents a les que ens ofereix l’ajuntament. 

A grans trets, la cultura de la festa sound system neix a Jamaica als anys 40, i es popularitza al Regne Unit als 60. Va ser una de les principals propulsores del ska, del reggae i del rocksteady tant a Europa com a Jamaica i es particularitza pels seus sistemes de so formats per dos o més altaveus de grans proporcions. 

La proposta que volem fer a l’Assemblea Jove és una jornada de música reggae i dub, sonoritzada amb dos sound systems de proximitat, i amb la participació de col·lectius de l’escena del Baix Llobregat i del Barcelonès. Així doncs, la nostra planificació és començar a les 18h amb selecció de roots, ska i rocksteady i seguir amb diferents estils musicals com el dub i l’steppa fins les 3h del matí. Amb aquesta jornada, anomenada Llobregat Goes Dub, volem crear un espai de respecte, lliure d’agressions de qualsevol tipus, i acostar aquesta concepció d'oci i estil musical a Sant Vicenç, ja que és només la segona vegada que es faria un event d’aquest tipus. A més, volem remarcar, que Llobregat Goes Dub és molt més que una simple festa: és una jornada cultural, que vol donar a conèixer aquesta cultura d'arrels jamaicanes i desvincular-la d'estereotips. També és una jornada artística, d'expressió i crítica, on hi confluiran artistes, cantants, músics i percussionistes.

 

Per a poder pagar les artistes i els col·lectius que sonoritzaran la festa, demanem un pressupost de 1500€, degut a que són artistes reconegudes a nivell estatal i els equips necessiten transport i estaran en marxa moltes hores. La totalitat d’aquests diners anirà destinada a despeses musicals, ja que la barra serà completament autogestionada, i potser portada per l’A. E. i G. Roc d’Oró.

Cost proposta, Tria una opció: 1: 0/300€; 2: 300/600€; 3: 600/1000€; 4: 1000/1500€: 1500€
Àmbit proposta: 1-Salut, 2-Educació, 3-Treball, 4-Esport, 5-Oci, 6-Art i Cultura, 7-Mobilitat, Altre: Oci, art i cultura
 

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Participació SVH .
Participació SVH . 12 Feb 20 | 11:18

La proposta ha estat acceptada

COMENTARIS
Ja no es pot comentar.
Сomentari

Proposta acceptada

An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou