CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Llobregat Goes Dub

Natàlia Nicolau Mola 13 de desembre de 2019 22:33

Yadub Collective som un col·lectiu format per 3 joves vicentines amb una inquietud comuna: el reggae i la cultura que l’envolta i el defineix. L’objectiu que tenim com a col·lectiu és donar a conèixer al nostre poble (i potser més endavant a la nostra comarca) la cultura sound system, així com trencar els mites i falsos estereotips que es tenen d’ella. A més a més, volem reivindicar la música sense escenari i valorar l’escena local, posicionant-nos a favor de les artistes de proximitat i la igualtat entre públic i artista. Per això, volem crear espais d’oci alternatiu, on es tinguin en compte les necessitats de les joves i que siguin totalment diferents a les que ens ofereix l’ajuntament. 

A grans trets, la cultura de la festa sound system neix a Jamaica als anys 40, i es popularitza al Regne Unit als 60. Va ser una de les principals propulsores del ska, del reggae i del rocksteady tant a Europa com a Jamaica i es particularitza pels seus sistemes de so formats per dos o més altaveus de grans proporcions. 

La proposta que volem fer a l’Assemblea Jove és una jornada de música reggae i dub, sonoritzada amb dos sound systems de proximitat, i amb la participació de col·lectius de l’escena del Baix Llobregat i del Barcelonès. Així doncs, la nostra planificació és començar a les 18h amb selecció de roots, ska i rocksteady i seguir amb diferents estils musicals com el dub i l’steppa fins les 3h del matí. Amb aquesta jornada, anomenada Llobregat Goes Dub, volem crear un espai de respecte, lliure d’agressions de qualsevol tipus, i acostar aquesta concepció d'oci i estil musical a Sant Vicenç, ja que és només la segona vegada que es faria un event d’aquest tipus. A més, volem remarcar, que Llobregat Goes Dub és molt més que una simple festa: és una jornada cultural, que vol donar a conèixer aquesta cultura d'arrels jamaicanes i desvincular-la d'estereotips. També és una jornada artística, d'expressió i crítica, on hi confluiran artistes, cantants, músics i percussionistes.

 

Per a poder pagar les artistes i els col·lectius que sonoritzaran la festa, demanem un pressupost de 1500€, degut a que són artistes reconegudes a nivell estatal i els equips necessiten transport i estaran en marxa moltes hores. La totalitat d’aquests diners anirà destinada a despeses musicals, ja que la barra serà completament autogestionada, i potser portada per l’A. E. i G. Roc d’Oró.

Cost proposta, Tria una opció: 1: 0/300€; 2: 300/600€; 3: 600/1000€; 4: 1000/1500€: 1500€
Àmbit proposta: 1-Salut, 2-Educació, 3-Treball, 4-Esport, 5-Oci, 6-Art i Cultura, 7-Mobilitat, Altre: Oci, art i cultura
 
COMENTARIS
Envia
Cancel·lar
Guardar
Сomentari
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou