<< Enrere

Sant Vicenç en Xarxa funciona gràcies a la solidaritat de les veïnes i els veïns del municipi. Les tasques que es poden desenvolupar com a voluntaris/es són:
 

- Fer entregues domiciliàries d’aliments, medicaments i/o productes higiènics a persones vulnerables.

- Tenir cura d'animals de companyia: passejar-los, ajudar a garantir la salubritat a casa o d'altres necessitats. 

- Oferir conversacions telefòniques a persones que es troben aïllades i que no tinguin xarxes relacionals, com per exemple persones grans.

- Oferir suport en la confecció de bates i mascaretes per repartir-les gratuïtament entre el veïnat.

- Participar als grups de treball de la Xarxa per tal d’ajudar a construir més projectes. 

- Ajudar a fer difusió de la Xarxa, detectar necessitats al barri i derivar-les a la Xarxa.

- Altres necessitats que puguin sorgir.

 

Sant Vicenç en Xarxa és un projecte pensat perquè els veïns i veïnes es puguin ajudar solidàriament. Pensem que és imprescindible treballar per enfortir la comunitat, teixir xarxes de suport mutu i garantir la protecció d’aquelles persones i grups que necessiten una atenció especial. L’objectiu de la Xarxa és, doncs, donar resposta de forma comunitària a aquelles necessitats que es derivin de l’actual conjuntura, i que puguin ser assumides per veïnes i veïns no professionalitzats.

 

IMPORTANT: totes les persones que volen formar part de Sant Vicenç en Xarxa com a voluntaris/es han d'omplir aquest formulari. És important emplenar-ho per tal de recollir correctament les vostres dades. Accés al formulari - Fes clic Aquí

 

NOTA: un cop recollides les vostres dades, ens anirem posant en contacte amb vosaltres en funció de les demandes/necessitats que ens arribin.

 

An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou