<< Torna

🔴NECESSITES AJUDA?🔴

Sant Vicençs en Xarxa és un projecte pensat perquè els veïns i veïnes es puguin ajudar solidàriament. Pensem que és imprescindible treballar per enfortir la comunitat, teixir xarxes de suport mutu i garantir la protecció d’aquelles persones i grups que necessiten una atenció especial. 

L’objectiu de la Xarxa és , doncs, donar resposta de forma comunitària a aquelles necessitats que es derivin de l’actual conjuntura, i que puguin ser assumides per veïnes i veïns no professionalitzats.

PROCEDIMENT PER SOL·LICITAR AJUDA

1. Si tens una necessitat derivada de la crisi del coronavirus, contacta al telèfon 648195954 o envia un correu a santvicencenxarxa@gmail.com. Una persona es posarà en contacte amb tu per tal de gestionar la teva necessitat.   

2. Gestionarem la teva demanda en funció de les característiques de la necessitat que vols cobrir: 

   a. Derivarem als serveis especialitzats aquelles demandes que no puguem assumir des de la Xarxa donada la seva complexitat. 

   b. Aquelles demandes que es puguin assumir per la Xarxa, i que impliquen algun mena de risc, les desenvoluparà un grup de voluntaris/es assegurats i equipats amb els equips de protecció corresponents.

  c. Aquelles demandes que pugui assumir la Xarxa, i que no impliquin cap mena de risc, les pot realitzar qualsevol persona que vol oferir la seva ajuda. 

3. Una persona de l'equip de la Xarxa cercarà un voluntari/a que desenvoluparà la tasca i us posarà en contacte. Us farem arribar les dades corresponents perquè pugueu identificar la persona que us atendrà i que ve en representació de la Xarxa.

 

🔴 ¡¡FORMULARI PER SER MEMBRE DE LA XARXA!! 🔴 

 

IMPORTANT: totes les persones que volen formar part de la Sant Vicenç en Xarxa com a voluntàries han d'omplir aquest formulari. És important emplenar-ho per tal de recollir correctament les vostres dades. Accés al formulari Fes clic Aquí

NOTA: un cop recollides les vostres dades, ens anirem posant en contacte amb vosaltres en funció de les demandes/necessitats que ens arribin.

Recordeu que les tasques que podem desenvolupar com a voluntaris/es són:

- Fer entregues domiciliàries aliments, medicaments i/o productes higiènics a persones vulnerables.

- Tenir cura d'animals de companyia: passejar-los, ajudar a garantir la salubritat a casa o d'altres necessitats.

- Oferir conversacions telefòniques a persones que es troben aïllades i que no tinguin xarxes relacionals, com per exemple persones grans.

- Ajudar a fer difusió de la Xarxa, detectar necessitats al meu barri i derivar-les a la Xarxa.

- Altres necessitats que es puguin detectar.

 

🔴 CREACIÓ DE SANT VICENÇ EN XARXA: Grup de Suport Mutu 🔴

 

Què pots fer tu?

 

Sumar-te al grup de Whatsapp de la Xarxa de Suport Mutu per tal de coordinar-te amb la resta del veïnes i veïns que volen ajudar. Pots, també, organitzar-te en grups d'escala o tram de carrer per detectar les persones de l'entorn que necessitin suport i derivar-les a la Xarxa. És important fer saber a tothom que no està sol/a, i que pot comptar amb l'ajut del seu veí/veïna.

Contacta'ns al correu santvicencenxarxa@gmail.com o truca'ns al 648195954.

Suma’t al grup de Whatsapp de la Xarxa a través del següent link: https://chat.whatsapp.com/FmWt3zLBvaY8RSiWiFKk34

ACTIVEM EL SUPORT MUTU ENTRE EL VEÏNAT I TEIXIM UNA XARXA DE SOLIDARITAT!

 

An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou