Benvingut/uda a la plataforma de participació Decidim SVH, un espai que ens ajuda a construir col·lectivament un municipi obert, transparent i de col·laboració.
Entra i participa-hi!

 
Transformació Urbanística Àmbit La Vailet - Ctra.Sant Boi - Variant
L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa un procés participatiu per a que la ciutadania i entitats puguin informar-se, preguntar i fer suggeriments sobre el projecte del Modificació Puntual del Pla General Metropolità (en endavant, MPGM) a l’àmbit del Front Fluvial Sud. 
Aquest pla parteix de la iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb el suport de l’equip redactor de planejament urbanístic de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona). Té com a objectiu realitzar una transformació a la zona de la vora del riu Llobregat per donar resposta a les necessitats municipals de generar habitatges assequibles així com crear  sòls destinats a nous equipaments.
La ciutadania i les entitats podran fer les seves aportacions i suggeriments tant a la presentació del projecte el dia 11 de Maig com en aquesta plataforma, on podran també podran consultar els documents relatius al pla.

 
A partir del 4 de maig:

 
 
 
Pla d'Usos del C.C. la Guàrdia
L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts amb voluntat integradora i d'innovació, impulsa un nou procés participatiu per a l’elaboració del Pla d'usos del Centre Cívic de La Guàrdia. 

La premisa de partida del procés és que la gestió de l'equipament estigui basada en un model de gestió mixta entre l'administració local i les entitats residents del Centre Cívic de La Guàrdia: Associació Veïnal La Guàrdia, Casal de Gent Gran de La Guàrdia, Bonsai Club Sant Vicenç i Col·lectiu d’Artistes de Sant Vicenç dels Horts.

El document elaborat durant aquest procés participatiu ha de ser entès com una eina de treball que permeti disposar d'una informació clara, sòlida i actualitzable que ha de permetre garantir l'accés i la contribució a la vida socio-cultural del barri i l'interès general del municipi.

El pla d’usos del Centre Cívic de La Guàrdia  inclourà accions concretes que permetran avançar en el reconeixement dels drets culturals i comunitaris fonamentats en els principis bàsics que impregnaran el projecte, com ara la interculturalitat, la perspectiva comunitària i participativa, la perspectiva de gènere, la sostenibilitat, la transparència i la transversalitat.

 
 
 
 
Pla d'Usos del C.C. Virgínia Amposta
Aquest any, L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa un procés participatiu per a l'elaboració del pla d'usos del Casal Cívic Virgínia Amposta de Sant Vicenç dels Horts. El procés té l'objectiu de fer un diagnòstic estratègic d'equipaments, serveis i activitats que es realitzen en l'àmbit cultural del municipi, implicar a les àrees municipals responsables i les entitats, dissenyar participativament una proposta del pla d'usos i necessitats pel nou equipament i ajudar a entendre les característiques de l'edifi i les oportunitats que ofereix. 
 
 
 
 
Assemblea Jove SVH 2022
(Votació finalitzada)
Aquest any es duu a terme la 6a edició dels pressupostos participats de l’Assemblea Jove SVH. Novament, el jovent de Sant Vicenç dels Horts d’entre 14 i 30 anys farà un exercici de democràcia directa per decidir en què s’inverteixen 12.000 euros del pressupost municipal de Joventut. [Informació del projecte]

* Votació: 25 de març de 2022. Accedeix a la votació i escull les propostes que més t'agradin.
 
 
elSAC FESTIVAL INTERNACIONAL SANTIAGO ARIZÓN DE CURTMETRATGES 2021-2022
(Projecte finalitzat)
Accedeix a l'opció que correspongui (INDIVIDUAL o ENTITAT) i participa amb el teu curtmetratge:


 
La ciutadania posa nom a l’App Moneder SVH Sant Vicenç dels Horts
(Projecte finalitzat)
Posa nom a l'aplicació dissenyada per comprar a Sant Vicenç dels Horts!
Podeu proposar els vostres noms entre els dies 8 i 16 de genera la plataforma DECIDIM.
Les propostes escollides seran votades també a través de la plataforma del dia 19 al 23 de gener. El cap de setmana de la Mostra, a més, es podrà votar presencialment els dies 22 i 23 de gener a la carpa explicativa de la campanya Moneder situada al Carrer Pas del Llop.

Votació: del 19/01/2022 a les 00:00h fins el 23/01/22 a les 14:00h 

 
 
 
Procés participatiu per a la constitució del Consell d'Infants a Sant Vicenç dels Horts
L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa el procés participatiu que activarà la participació ciutadana dels infants i joves del municipi.
 
GENEREM IGUALTAT VIII
(Projecte finalitzat)
Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el dia 25 de novembre, es duran a terme a l’Espai Jove La Capella una sèrie d’activitats per tal de fomentar la igualtat i lluitar contra diferents tipus de violència.
Aquest any el concurs se centra en el concepte d’interseccionalitat* i, específicament, en la diversitat cultural. És a dir, com es vinculen les violències masclistes amb les violències racistes.
AQUEST SÓN ELS VÍDEOS QUE S'HAN PRESENTAT EN AQUESTA EDICIÓ:
*Interseccionalitat: Terme que planteja que no es pot entendre la desigualtat des d'un sol marc explicatiu (com el gènere, la raça, la classe o l'edat) i que cal considerar la interrelació entre ells per entendre com es  configura.

 

 
La BaixCicletada 2021
(Projecte finalitzat)
Registra't a la plataforma amb dni, nom d'usuari/a i correu electrònic. Puja fins a un màxim de 9 imatges diferents, corresponents a 9 lletres de la paraula "BaixCicletada". Es podran veure amb el teu nom, títol i descripció. Rebràs un correu amb la validació de les fotos abans de publicar-se. Automàticament entraràs en un sorteig d'una bici!
Recorda que tens fins al diumenge 26 de setembre de 2021 a les 20h.
Pots consultar les Bases al pdf adjunt ( a sota).
Per a més informació, consulta la web de La BaixCicletada: https://labaixcicletada.wordpress.com
 
 
PLA LOCAL DE SALUT
"L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha iniciat l’elaboració del Pla Local de Salut. Un pla que ens ajudarà a potenciar les polítiques de salut, millorant les condicions de vida a la ciutat, fent més treball comunitari en salut i fomentant estils de vida saludables en tota la població. El pla compta amb el suport econòmic i tècnic de la Diputació de Barcelona."
 
     

 
Votació Assemblea Jove SVH 2021
Benvinguts i benvingudes a les votacions de la 5a edició dels pressupostos participats de l’Assemblea Jove SVH 2021.
>> Des del 3 de maig fins al dia 10 podeu votar entre les propostes d’activitats i propostes d'inversió que han fet diferents joves del municipi.
>> Podeu votar fins a 5 propostes diferents per ordre de preferència.

 
     
CONSULTA ELS INFORMES DE RESULTATSCONSULTA ELS PROCESSOS ANTICS >>

An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou