Pineda de Mar. Espai de participació.
Pineda de Mar. Espai de participació.
Projecte
Fases
Propostes (119)
Filtrar:
M'agradaria que els contenidors d'escombraries es puguin obrir amb pedals perquè és molt incòmode haver d'aixecar la tapa quan vas carregat o portes paraigues.
No sé si es per l'asfalt o pel clavegueram però quan plou no podem ni travessar el carrer Miquel Biada ni avda. dels Tarongers sense mullar-te els peus fins als turmells. I passen moltes hores de vegades dies fins que s'assequen. La meva proposta és que esbrinin on és el problema de la mala evaquació de l'aiguai i es sol·lucioni
- Adaptar alguns dels parcs infantils a edats més petites, com posar més gronxadors de "cistella", per exemple al parc del passeig de mar (zona platja).

- Renovar alguns parcs que tenen el mobiliari infantil trencat, malmès, desgastat..., com la plaça de la pubilla o la plaça petita al costat de l'ambulatori entre els carrers Ignasi Iglesias i Tribala; així com mantenir més net la zona infantil de la plaça nova.
Com a dona amb diversitat funcional proposo que a les parades de bus s'instalin plataformes ón el bus urbà pugui treure la rampa per pujar o baixar correctament amb cadira de rodes. Exemple: Avinguida Diputació amb carrer Ponent, molt sovint hi han cotxes aparcats i dificultan entrada o sortida del bus i encara pitjor perque hi ha un banc. Fem Pineda de Mar una població apta per tothom!

Crec que seria interessant fer una remodelació d'aquesta Zona. La convivència entre vehicles, vianants i transport public és complicada. Crec que una ideia com la sortida de l'esació de Mataró (plaça Miquel Biada) que és molt semblant a Pineda podria ser una bona solució. Ah, el semàfor ens el podriem estalviar.
El Passatge de la Indústria és un carrer molt estret i sense voreres però on hi han porteries de veïns. Quan camines pel carrer i hi pasa un cotxe el vianants s'han d'arraconar a la paret per deixar passar els cotxes, i amb l'afegit de que com que no hi ha cap tipus de senyalització alguns vehicles es creuen amb prioritat per passar abans que no els vianants forçant-los amb el vehicle a apartar-se.

La proposta a la sol.lució d'aquest problema crec que té dues possibilitats i totes elles requereixen només d'una bona senyalització.

Proposta 1: la prohibició de circular vehicles a motor excepte els dels veïns que hi tenen l'entrada del pàrquing.
Proposta 2: Convertir-lo en un carrer peatonal o senyalitzar la velocitat màxima de 20 o 30km amb prioritat per als vianants
Proposta 3 (totalment ...

Llegir més
Els autocars de transport de turistes queden encallats als xamfrans (Puntaires-Girona, Puntaires-Lleida, Lleida-Santiago Rusiñol, Girona-de l’Església) i rotondes (Avinguda Montserrat, Barcelona, Moragues i Barret) pseudo rotondes (Monument a Rafael Casanova), fan parades a llocs on no està permès (Puntaires, Girona, Passeig marítim)entre altres punts, i això comporta mal estar als veïns. Perquè clar es fan cues de cotxes, els conductors es posen nerviosos i comencen a fer servir les senyals acústiques, crits, ( tot un espectacle).
Proposo restringir l’accés d’aquest transport dins de la vila, augmentar la vigilància a zones especialment sensibles, retirada de vehicles mal aparcats i evidentment controlar els autocars.
Amb la retirada dels moduls que servien d'Institut a la Plaça d'Orient ara n'ha quedat un descampat que podria ser molt profitós per a la pràctica d'esports sobre sorra , i concretament per a un joc com són les Bitlles catalanes ja que Pineda no disposa de cap camp per a la pràctica d'aquest joc tot i tenir un Club que es dedica exclusivament a això. Les característiques de la plaça actual són idònies per a la pràctica d'aquest joc ja que té el mínim de metres lineals.
La proposta concreta seria delimitar un parell o tres de pistes tal i com es fa amb les pistes de petanca per tal de promocionar la pràctica d'aquets esport i afegir un panel informatiu senyalitzant: Pistes de Bitlles catalanes tal i com s'ha fet en d'altres poblacions del Maresme. A l'hora aquestes pistes serien polivalent...

Llegir més
Agradecería se cambiara el contenedor parar reciclar plástico de rambla catalunya, ya que está completamente roto por debajo (ya se puede ver como sale basura). Gracias.
Buenos días, me gustaría que se tuviera en cuenta en el presupuesto el soterramiento de la red eléctrica de Pineda, concretamente en la calle Santiago Rusiñol tenemos aún palos de luz eléctrica, alguno de ellos a escasos metros de los balcones con el consiguiente riesgo para las personas. Gracias.
1.Possar al parc infanti el terra tou i canviar els columpis i possar per bebés. 2.Renovar les paperes i afegir a les voreres. 3. A l´alçada del carrer Anoia 27 conectar el clavegueram de plujes fluvials a la general per evitar inundacions al parc infantil de la plaça i la pista de bàsquet. 4. Revisar la llum de les faroles que fallen. 5. Més vigilància cívica per els gossos sueltos al parc ( petició de un pipican a l´urbanització). 6. A l´entrada de l´autopista un pas elevat (baden) perque la incorporació és perillosa ja que no funciona el semàfor. 7. Solució del trànsit del carrer Anoia, ja que és molt elevat per els bars de la carretera que pujen a fer la volta. 8. Un panell per penjar comunicacions a l´entradan del parc.
Crec que seria convenient canalitzar les pluvials de l’Avinguda Montserrat, concretament la part alta. La cruïlla entre carrer Barcelona, Montserrar i Moragues i Barret és terrible La rotonda emergeix de l’aigua com una illa.
Proposo canalitzar les pluvials que afecten aquest entorn, no a aquest punt, que com a punt accessori de recollida d’aigües seria bo, sinó més amunt al punt entre Montserrat i La Triballa que també és dramàtic.
Pineda es caracteritza per la seva més de cinquantena de places, carrers arbrats i zones verdes i ja fa temps que estic veient com va menguant l’arbrat de segons quins carrers, arbre que es talla es tapa el forat i a aquí no hi ha hagut mai res, o es canvien segons quins i el carrer acaba amb un sense sentit i això ja es comença a veure massa, i, què me’n dieu del Monstre de Frankenstein de la Plaça de l’Estació?
El passeig Marítim, el de dins, l’Avinguda Montserrat i el carrer Barcelona amb l’arbrat nou en son un exemple. Crec que s’hauria de reapostar per una Pineda més verda, i buscar alternatives per poder mantenir carrers, els més concorreguts de vehicles amb un arbrat, ja sigui amb contenidors alçats de fusta o de metall que ocupen menys espai i son més resistents o algun altre mate...

Llegir més
Crec que s’hauria de millorar el servei de recollida selectiva i ampliar el servei de contenidors per recollida de farda de jardí a tota la vila i tot l’any.
Cada any a la tardor a segons quins barris llegeixo que es posen contenidors per recollir la poda, però els jardins son vius i tot l’any hi ha recollida de farda que és perfectament compostable. Crec que seria bo, ampliar aquesta oferta a tota la vila adequant-la a l’entorn, no és el mateix una zona residencial de cases amb jardí que una zona de blocs de pisos, i no nomes a la tardor sinó que es mantinguin tot l’any. D’aquesta manera també crec que s’hauria d’incidir a reduir els contenidors verds, on tot hi té cabuda, i ampliar l’oferta de contenidors per la recollida selectiva dels residus (no cal que siguin macrocontenidors si la ...

Llegir més
D'una vegada per totes s'ha de regularitzar l'aparcament a Poble Nou, sobre tot a les zones de vora mar i especialment a l'estiu.
Preus simbolics per els veïns amb distintiu de resident, farien que la convivència amb el turisme i la seva massificació puntual fos mes plaent i menys agressiva per els que vivim aqui. Això que sembla nomès un afany de recaptació, s'està practicant a la veïna Calella desde fa uns quants anys amb èxit notable i a tota la població.
Soc veïna del carrer Miquel Biada, 1 que fa cantonada amb avda. Taronjers. Els autocars que porten turistes a l'hotel Taurus Park es paren en aquesta cantonada amb el motors engegats molt sovint, durant estones molt llargues tant de dia com de nit. Aquest soroll es insuportable pels veïns d'aquests pisos. La meva proposta es habilitar una parada al davant de l'hotel al Passeig Marítim, al costat d'on para el Xino-Xano o fer- los entrar fins a la porta principal de l'Hotel que es al darrera al carrer Narcís Monturiol. Ambdues solucions serien bones. I molt econòmiques.
La platja dels pins és una agradable zona ombrejada d'oci i descans, que a més a més fa honor al nostre patrimoni i al nom del municipi; on moltes persones tant ciutadanes de pineda com visitats, i celebren reunions, festejos i activitats socials, culturals i esportives.
Per això proposo que es vetlli perquè aquest espai continui essent d'ús públic, protegint-lo de possibles especulacions econòmiques i/o urbanístiques; i que es conservi net, acondicionat i el més natural possible, per tal de poder seguir fent-ne ús tant a títol personal com per part de les diferents entitats i associacions del municipi.
També proposo la presencia d'un agent cívic que, sense restringir-ne l'ús, pugui demanar responsabilitat per part de les persones que en fan ús, sobretot quan es tracta de grups grans. Per ...

Llegir més
Preservar l'espai de la zona dels pins de la platja de Pineda de Mar com a zona d'ús públic i protegir-la de possibles explotacions tirístiques i/o urbanístiques especulatives; vetllant per la seva cura i manteniment, i procurant que la zona resti neta i en condicions per fer-ne un ús responsable per part de la població en general i, en particular, de les associacions del municipi.
Havent vist que molts grups de persones aprofiten aquest espai per fer trobades i celebracions, i sense voler restringir-ne l'ús, proposo la presència d'un agent cívic encarregat de
Hi ha un pas que serveix per anar de Pineda a Calella, per la carretera, el qual està en un estat més aviat lamentable, hi ha pedres, sorra, plantes i herbes seques. Es tracta del pas per carretera que es troba just sobre el Consum de Pineda. Entre el carrer Montecarlo i el Rierany dels Frares. El camí està esfaltat només en el tram del pont que passa per sobre l'entrada de l'autopista. Jo visc molt a prop d'aquesta zona i passo habitualment per aqui tot i la complicació que això suposa si no duus una calçat prou estable i amb una sola no prou gruixuda. I per això voldira que l'ajuntament millores aquest camí per tal que altres usuaris com jo poguessim passar per allà sense problemes. Es tractaria d'arreglar-lo, netejar-lo i esfaltar.
A la pista de bàsquet/patinatge situada davant del tanatori de Pineda, informar als usuaris mitjançant un cartell informati de l'horari que es pot jugar a bàsquet. A hores d'ara hi ha gent jugant a les dos, tres i quatre... de la matinada.
Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou