CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Ple de l'Ajuntament dels Infants: Propostes per millorar les zones verdes de Lloret

Cristina Valls Jubany 18 de juny de 2018 13.32

Millorar les zones verdes de Lloret, com per exemple les que hi ha situades a la plaça Domènech Moner o a l’avinguda Josep Pla. Aquesta és la proposta aprovada aquest dijous, en el ple de l’Ajuntament dels Infants.

Els ‘regidors’, de 10 i 11 anys, han treballat durant el curs un projecte per integrar la natura al poble a través de les zones verdes existents, dotant-les de més arbrat i distribuint millor els espais de joc. Així ho han expressat els 14 regidors de l’Ajuntament dels Infants, que representen els alumnes de totes les classes de 5è de Primària. 

En el ple, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha posat en valor la qualitat de les propostesfetes enguany.

L’Ajuntament dels Infants és una iniciativa municipal que ha assolit, ja, l’11a edició. Permet que els alumnes de 5è de Primària proposin, debatin i treballin un projecte de millora del seu entorn més immediat, que és Lloret.

El ple que posa punt i final a l’Ajuntament dels Infants ha comptat amb un públic entregat. Els més de 350 alumnes, que conformen les classes de 5è de Primària de totes les escoles de Lloret: Esteve Carles, Pere Torrent, Pompeu Fabra, Àngels Alemany, Institut-Escola i la Immaculada Concepció.

Aquí acaba la feina dels joves regidors. El proper pas el durà a terme l’Ajuntament de Lloret, que es compromet a dotar de pressupost aquest projecte i fer-lo realitat.

(informació de Nova Radio Lloret)

 

 

Suports


No hi ha procés de recollida de suports

COMENTARIS
Envia
Cancel·lar
Guardar
Сomentari

Suports


No hi ha procés de recollida de suports

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou