CANCEL·LAR
ACCEPTAR

19/03/2018 - SEGONA SESSIÓ DE L'AJUNTAMENT DELS INFANTS

Cristina Valls Jubany 21 de març de 2018 12.42

En aquesta trobada hem comptat amb la participació de Carles Gil, el Cap de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Lloret que ens ha ajudat a reflexionar sobre les zones verdes del municipi.

Ens hem assegut en rotllana i els regidors i regidores han explicat la seva visió sobre els espais verds de Lloret i zones que caldria millorar amb més enjardinament. Per il·lustrat les explicacions, molts d’ells han portat fotografies. Tota la documentació s’ha penjat a la paret, damunt d’un plànol del poble que ens ha ajudat a ubicar els diferents espais. Amb el programa “Google Earth” també s’han pogut observar algunes zones amb més detal

En el document adjunt s’expliquen les aportacions de l’Ajuntament dels Infants sobre les zones verdes de Lloret i les reflexions del tècnic de jardineria al respecte. S’han classificat les observacions i propostes dels nens i nenes en aquelles que tenen a veure en manteniment de l’espai (arreglar herba, tanques, etc.) i en altres que parlen de transformació de la zona verda.

Consulta el resum de la segona sessió a: Resum sessió 2 Ajuntament dels Infants

 

Suports


No hi ha procés de recollida de suports

COMENTARIS
Envia
Cancel·lar
Guardar
Сomentari

Suports


No hi ha procés de recollida de suports

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou