CANCEL·LAR
ACCEPTAR

RECOLLIDA D’ESCOMBRARIES I NOUS CENTRES DE RECOLLIDA SOTERRATS

TIPS Lloret 17 de març de 2018 15:38
Dins el marc de voler canviar la nostra població i fer-la esdevenir una smart city. TIPS proposa, referent en matèria de neteja i civisme, l' instal.lació de contenidors intelligents soterrats a diversos punts del municipi. Contenidors connectats en xarxa que emeten una senyal a la central quan han de ser buidats i així evitar brossa als carrers al voltant dels contenidors. També proposem la compra d’un vehicle electric silenciòs per la recollida porta a porta dins el nucli antic. Tot això dins un programa paral.lel per passar del menys del 20% de recollida selectiva actual, al 50% que és el que marca la UE pel 2020. Nous centres soterrats a: -Avinguda Mistral (davant hotel Mireia) -Plaça Doctor Adler -Plaça Pere Torrent -Plaça Melcior Montero -Avinguda Fenals -Roca Grossa -Lloret Residencial -Carrer Oliva (a tocar Just Marlés)
 
Aquesta proposta és la conseqüència de sumar aquestes propostes similars en una única proposta:
  • NUEVAS ZONAS PARA CONTAINERS BASURA EN LLORET RESIDENCIAL: Visita

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 18 Apr 18 | 09:44

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat en part la seva proposta “recollida d’escombraries i nous centres de recollida soterrats” com a favorable ja que compleix amb alguns dels criteris tècnics establerts. Des dels Serveis Tècnics senyalen però que les propostes de millora es poden tenir en compte sempre i quan no condicionin el contracte vigent. Amb tot es valorarà si es poden posar contenidors soterrats als llocs on es demana, tot i que tècnicament no es veu factible ubicar contenidors soterrats en concret al c/ Oliva o la Plaça Pere Torrent (pel serveis existents al subsòl). La compra d'un camió elèctric per recollida porta a porta és possible si és un vehicle que no distorsioni la concessió actual (per tant seria per canviar per un vehicle dels actuals). El Servei de Medi Ambient proposa afegir a la proposta la renovació de les illes dels contenidors soterrats existents (Fenals Oest i Santa Clotilde).
D’altra banda, es proposa fusionar la seva proposta amb una altra similar amb el nom de “Millores als contenidors soterrats del Nucli Antic i a les àrees d’aportació de Lloret Residencial, Fenals i Rocagrossa” amb la següent descripció:
Col•locar illes de contenidors soterrats a alguns punts del nucli antic i renovar les illes existents de Fenals, Lloret Residencial i Roca Grossa. Renovar un dels vehicles actuals per un camió elèctric de recollida porta-porta. Col•locar noves zones de contenidors a Lloret Residencial.
Les propostes fusionades són:
90 recollida d’escombraries i nous centres de recollida soterrats Dins el marc de voler canviar la nostra població i fer-la esdevenir una smart city. TIPS proposa, referent en matèria de neteja i civisme, l' instal.lació de contenidors intelligents soterrats a diversos punts del municipi. Contenidors connectats en xarxa que emeten una senyal a la central quan han de ser buidats i així evitar brossa als carrers al voltant dels contenidors. També proposem la compra d’un vehicle electric silenciòs per la recollida porta a porta dins el nucli antic.
Tot això dins un programa paral.lel per passar del menys del 20% de recollida selectiva actual, al 50% que és el que marca la UE pel 2020.
Nous centres soterrats a:
-Avinguda Mistral (davant hotel Mireia), Plaça Doctor Adler, Plaça Pere Torrent, Plaça Melcior Montero, Avinguda Fenals, Roca Grossa, Lloret Residencial, Carrer Oliva (a tocar Just Marlés).
84 nuevas zonas para containers basura en Lloret Residencial Hace unos meses hemos visto con gran envidia, como las zonas de containers de la urbanización contigua a la nuestra ( Aiguaviva Parc), se ha procedido a delimitar con un cerramiento moderno, limpio e integrado. En estas zonas se ha procedido a ubicar los containers de residuos y los de reciclaje conjuntamente, quedando estéticamente muy bien y a resguardo de animales, ( envio fotos adjuntas, las dos primeras)

comentari
(1)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Sandra Martínez19 de març de 2018 12:16

Bona ideia! Afegiria els del costat del CAP de l'Avinguda Puig de Castellet que ja porten molt de temps "projectats"...

Respondre

Proposta acceptada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou