CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Remodelació tram final Passeig Verdaguer

Xavier Orri 5 de març de 2018 10.20
Adequació, remodelació i embelliment del tram final del Passeig Verdaguer Proposo remodelar, adequar i embellir el tram final del Passeig Verdaguer (davant de Can Garriga). Paviment continuo al mateix nivell que els voltants, suprimir la vorera i dignificar i estudiar la possibilitat de suprimir el "giratori / rotonda" i substituir-lo per plantes, introduir el “Banc del Sinofos",....
 
Aquesta proposta és la conseqüència de sumar aquestes propostes similars en una única proposta:
  • RENOVAR EL "PASSEIG VERMELL" - PASSEIG VERDAGUER: Visita
  • Remodelar la part final del Passeig Verdaguer: Visita

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 18 Apr 18 | 08:30

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta “Remodelació tram final Passeig Verdaguer” com a favorable ja que compleix amb els criteris tècnics establerts.
Tanmateix, es proposa fusionar en un sol projecte la seva proposta amb una altra de similar amb el nom de “Renovar el terra i remodelar la part final del Passeig Verdaguer” amb la següent descripció:
Renovar i adequar el terra del Passeig Verdaguer conservant les seves característiques actuals, així com la remodelació del tram final del Passeig Verdaguer (davant de Can Garriga). Es proposa paviment continuo al mateix nivell que els voltants, suprimir la vorera i estudiar la possibilitat de suprimir el "giratori / rotonda" substituint-lo per plantes, i la possibilitat de posar-hi un “Banc del Sinó fos”.
Les propostes fusionades són:
27 Renovar el "passeig vermell" -passeig Verdaguer Si la primera línia del poble resulta atractiva pels visitants, de ben segur que esdevé una millora per a tot Lloret. La meva idea, i tant de bo molts ciutadans hi estiguessin d’acord, seria renovar el terra del Passeig Jacint Verdaguer, el “passeig vermell”. Es cert que a molts lloretencs ens agrada el color vermell del passeig, en enquestes populars del passat molts ciutadans es mostraren a favor de conservar el passeig de terra, però es la cobertura actual de rajol picat amb que es manté cobert actualment, està molt degradada, quan hi ha una fira, tot queda empolsimat de vermell, i no parlem de quan plou...entenc que es podria arribar al mateix resultat de forma diferent.
58 Remodelar la part final del Passeig Verdaguer Adequació, remodelació i embelliment del tram final del Passeig Verdaguer Proposo remodelar, adequar i embellir el tram final del Passeig Verdaguer (davant de Can Garriga).
Paviment continuo al mateix nivell que els voltants, suprimir la vorera i dignificar i estudiar la possibilitat de suprimir el "giratori / rotonda" i substituir-lo per plantes, introduir el “Banc del Sinofos" ...
59 Remodelació tram final Passeig Verdaguer Adequació, remodelació i embelliment del tram final del Passeig Verdaguer Proposo remodelar, adequar i embellir el tram final del Passeig Verdaguer (davant de Can Garriga).
Paviment continuo al mateix nivell que els voltants, suprimir la vorera i dignificar i estudiar la possibilitat de suprimir el "giratori / rotonda" i substituir-lo per plantes, introduir el “Banc del Sinofos" ...

COMENTARIS
Ja no es pot comentar.
Сomentari

Proposta acceptada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou