CANCEL·LAR
ACCEPTAR

JORNADA GRAFITERA A LLORET

Altynai belmonte 3 de març de 2018 11.47
Tothom sap que Lloret de mar és un poble de platja i turístic. Hi ha molts edificis que tenen les façanes descuidades o pintades de color blanc. Això crea un gran contrast amb el meravellòs paissatge de costa, per tant, perquè no realitzem una jornada grafitera i pintem algunes ď aquestes parets? Podríem organitzar una mena de concurs on el guanyador aconseguís una quantitat de diners. D'aquesta manera vindrien grafiters amb un cert nivell artístic. En cas de que es fes, Lloret passaria a ser conegut com el poble dels grafits i la platja i segurament vindrien un tipus de turisme. En cas de que funcionés, es podria fer cada X temps, Lloret seria conegut al món de ľart i cada cop vindrien grafiters més famosos i turistes més cults. Fem de Lloret una galeria ďart!
 

Proposta desestimada

AVALUACIÓ

Proposta desestimada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 16 Apr 18 | 10:58

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta com a no favorable ja que no compleix amb algun dels criteris tècnics establerts. Com ja se li va comentar en l’escrit realitzat a la mateixa plataforma, aquesta proposta no és una inversió entesa en termes de pressupostos municipals. No obstant, l’Ajuntament l’accepta com a suggeriment per portar a terme en un futur, si així és possible.

comentari
(1)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Ajuntament de Lloret8 de març de 2018 14.10

Bon dia,
Organitzar una jornada grafitera com a proposta dels Pressupostos Participats no compliria el criteri del fet que les propostes han de ser inversió.
Les inversions són principalment obres, tant noves com de manteniment de les que ja hi ha, per exemple la construcció d’un jardí o la millora de carrers. A més d’obres, les inversions també poden ser adquisicions permanents de l’Ajuntament, com per exemple la compra d’un vehicle o de contenidors de residus. Les inversions, per tant, no es refereixen a activitats (tallers, festes, programes,…) ni a serveis (més policia, més educadors/es,…) ni a subvencions.
És per això que seguint els criteris dels Pressupostos Participats, aquesta proposta no seria vàlida.
Moltes gràcies per la vostra aportació i interès.
Salutacions cordials,
Ajuntament de Lloret de Mar

Respondre

Proposta desestimada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou