CANCEL·LAR
ACCEPTAR

NOVA ZONA LÚDICO-ESPORTIVA REMODELANT CAMP DE FÚTBOL DE SORRA I VOLTANTS

Sandra Martínez 1 de març de 2018 23.04
1. TREURE TOT EL MURET PERIMETRAL (OBSOLET) I LA TANCA (PERILLOSA PEL ROVELLAT). 2. RETRANQUEIG DEL LATERAL AMB AVINGUDA DE VIDRERES EN UNS 7,5m (AFECTAT PEL POUM). 3. PERILLOSITAT CRUÏLLA AVINGUDA DE VIDRERES / CARRER DELS MESTRES / CARRER PUIG DE CASTELLET: FER XAMFRÀ A LES 2 CANTONADES AMB EL CARRER DELS MESTRES (DONAT QUE L'EDIFICI DE DAVANT JA VA CEDIR ELS JARDINS A L'AJUNTAMENT), ENDARRERIR EL PAS DE PEATONS, … 4. AMPLIAR LA VORERA DEL LATERAL CAMP DE FÚTBOL AMB CARRER DELS MESTRES EN UNS 0,75m PER TAL DE QUEDAR ARRAN DE LA VORERA QUE VE DEL PARC INFANTIL "FOTITO". CANVIAR ELS PIVOTS DE FERRO DE LA VORERA DE L'EDIFICI JARDINS I HOTEL AUGUSTA CLUB. 5. DEIXAR OBERT TRAM CAMP DE FUTBOL - PARC INFANTIL FOTITO. AL LATERAL CAMP DE FÚTBOL AMB CARRER DELS MESTRES, FER MURET-JARDINERA COM EL DEL PARC INFANTIL, REORDENANT FANALS, PAPERERES (ALGUNA AL CARRER, ALGUNA DINS CAMP FÚTBOL), CASETA "ENDESA" I CONTENIDORS, FENT UN PARELL D'ENTRADES AL CAMP DE FÚTBOL "ESTIL" COM LA DEL PARC INFANTIL. 6. LATERAL AVINGUDA DE VIDRERES EN ELS 76,75m FER MURET-JARDINERA COM EL DEL PARC INFANTIL, REORDENANT FANALS, PAPERERES I FENT UNA ENTRADA AL TRAM MÉS PROPER AL CARRER MESTRES. 7. ZONA D'UNS 50m x 45,25m (PARC INFANTIL-CARRER MESTRES-AV.VIDRERES): INSTAL·LACIÓ TAULES PING-PONG, MULTI-JOC (ESCACS, PARXÍS, OCA, TRES EN RATLLA, …), TAULES PICNIC, BANCS, PAPERERES, APARCABICIS, FONT, PLANTACIÓ ARBRES, ARBUSTOS, PLANTES, ... 8. INSTAL·LACIÓ NOVA TANCA LATERAL CARRER ESCOLES I LATERAL MITJANER AMB ESCOLA PERE TORRENT. 9. ZONA D'UNS 50m x 31,5m (ESCOLA PERE TORRENT-CARRER ESCOLES-AV.VIDRERES): INSTAL·LACIÓ PISTA POLIESPORTIVA POLIVALENT (FÚTBOL - BÀSQUET) DE MIDES APROX. 33m x 23m A CANTONADA AV. VIDRERES / CARRER ESCOLES AMB EL MÀXIM DE PORTERIES I CISTELLES A DINS RECINTE (AL LLARG I AL AMPLE DE LA PISTA) I FORMACIÓ ZONA "CRÍQUET" DE MIDES APROX. 30m x 15m A LA CANTONADA CARRER ESCOLES/ESCOLA PERE TORRENT. 10. REVISIÓ IL·LUMINACIÓ DE TOTA LA NOVA ZONA LÚDICO-ESPORTIVA.
 
Aquesta proposta és la conseqüència de sumar aquestes propostes similars en una única proposta:
  • Campo de futbol publico: Visita
  • Convertir en Parc el camp de Futbol del Pere Torrent: Visita
  • PARA ADOLESCENTES Y ADULTOS, PARQUE RECREATIVO, PERE TORRENT: Visita

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 17 Apr 18 | 14:56

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta de “nova zona lúdico-esportiva al camp de sorra i voltants” com a favorable en part, ja que compleix amb alguns dels criteris tècnics establerts. Així, i segons s’especifica en el Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) aprovat l’any 2007, aquest espai del camp de sorra del Pere Torrent ha de tenir un ús esportiu o educatiu-esportiu, tot i que també, de la mateixa manera que s’hi van instal•lar gronxadors en una part de l’espai, com a ús provisional pot incorporar un tractament verd de determinades zones.
Tanmateix, la seva proposta s’ha fusionat amb d’altres de similars que també proposaven actuacions en aquest àmbit, amb el nom de “Remodelació de la pista esportiva de sorra del Pere Torrent” amb la següent descripció:
Remodelació i adequació de la pista esportiva de sorra del Pere Torrent, amb elements o instal•lacions de caire lúdic-esportiu divers en la mesura que sigui possible, incorporant zones verdes adequades a l’àmbit, i arranjant l’entorn i accessos amb l’objectiu de la seguretat, la mobilitat i l’accessibilitat. Revisió de l’enllumenat i dels tancaments de l’àmbit.
Les propostes fusionades són:
13 Convertir en Parc el camp de Futbol del Pere Torrent Convertir el camp de futbol de l 'escola Pere Torrent i els gronxadors del costat, en un parc/plaça on predomini els arbres i la terra, i sense asfalt. Seria un pulmó i lloc de passeig i esbarjo, a peu pla. La idea meva és un estil del parc de l'estació del Nord de Barcelona, o també d'algunes places de londres (russell square)
39 Campo de futbol publico Convertir el campo de arena del Pera torrent en un estadio de futbol publico
48 Nova zona lúdico-esportiva al camp de sorra i voltants 1. treure tot el muret perimetral (obsolet) i la tanca (perillosa pel rovellat). 2. retranqueig del lateral amb avinguda de vidreres en uns 7,5m (afectat pel poum). 3. perillositat cruïlla avinguda de vidreres / carrer dels mestres / carrer puig de castellet: fer xamfrà a les 2 cantonades amb el carrer dels mestres (donat que l'edifici de davant ja va cedir els jardins a l'ajuntament), endarrerir el pas de peatons, … 4. ampliar la vorera del lateral camp de fútbol amb carrer dels mestres en uns 0,75m per tal de quedar arran de la vorera que ve del parc infantil "fotito". canviar els pivots de ferro de la vorera de l'edifici jardins i hotel augusta club. 5. deixar obert tram camp de futbol - parc infantil fotito. al lateral camp de fútbol amb carrer dels mestres, fer muret-jardinera com el del parc infantil, reordenant fanals, papereres (alguna al carrer, alguna dins camp fútbol), caseta "endesa" i contenidors, fent un parell d'entrades al camp de fútbol "estil" com la del parc infantil. 6. lateral avinguda de vidreres en els 76,75m fer muret-jardinera com el del parc infantil, reordenant fanals, papereres i fent una entrada al tram més proper al carrer mestres. 7. zona d'uns 50m x 45,25m (parc infantil-carrer mestres-av.vidreres): instal•lació taules ping-pong, multi-joc (escacs, parxís, oca, tres en ratlla, …), taules picnic, bancs, papereres, aparcabicis, font, plantació arbres, arbustos, plantes, ... 8. instal•lació nova tanca lateral carrer escoles i lateral mitjaner amb escola pere torrent. 9. zona d'uns 50m x 31,5m (escola pere torrent-carrer escoles-av.vidreres): instal•lació pista poliesportiva polivalent (fútbol - bàsquet) de mides aprox. 33m x 23m a cantonada av. vidreres / carrer escoles amb el màxim de porteries i cistelles a dins recinte (al llarg i al ample de la pista) i formació zona "críquet" de mides aprox. 30m x 15m a la cantonada carrer escoles/escola pere torrent. 10. revisió il•luminació de tota la nova zona lúdico-esportiva.
68 Para adolescentes y adultos, parque recreativo, Pere Torrent Parque lúdico deportivo especialmente pensado para este segmento de edad que a veces cuesta tanto de ubicar. Que hubiera un parkour, y diversas estructuras y elementos para que se pudieran fortalecerse jugando, tanto ellos como los adultos, un rokodromo, una zona para jugar a pelota o a basket(muchas de los patios de las escuelas son asaltados cuando cierran sus puertas), y elementos similares.

comentari
(1)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Xavier Orri5 de març de 2018 9.38

Genial Sandra!!!! Jo volia entrar una proposta semblant, gràcies! I convertir l’avinguda vidreres en un únic carril, d’una direcció.

Respondre

Proposta acceptada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou