CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Parc d'educació ambiental; El Turó d'en Buc

CASANDRA LÓPEZ 1 de març de 2018 12.39
Des de l’AAVV El Rieral des de fa anys s’està treballant per dignificar un dels espais naturals més emblemàtics del barri, amb l’objectiu d’aconseguir un actiu patrimonial i cultural al poble i amb un línia conductora clara: L’educació ambiental i natural, sense oblidar la història de Lloret de Mar. Aquest espai va ser considerat zona verda pública des de desembre de 2005. La utilitat que té actualment és: zona d’esbarjo i de passeig, instal•lació d’un parc de salut i una zona Pícnic. És un espai obert al públic sense vigilància ni control, i això provoca que sovint hi hagi actes vandàlics, acumulació d’escombraries, sostracció del cablejat de l’enllumenat, una gran afluència de gossos que poden generar inseguretat pel fet d’anar sol i una gran acumulació de defecacions. EXPLICACIÓ DEL PROJECTE: Es tracta de l’adaptació de l'espai actual; reconvertir-lo per tal de poder realitzar activitats pedagògiques d’àmbit formal i/o no formal des de la basant històric-ambiental. Ens permetria conèixer elements de la vegetació autòctona i de la fauna vinculada a aquests espais i diferents trets de la història del municipi relacionats amb l’agricultura i la ramaderia. ACTUACIONS A REALITZAR: -Atès que la masia no està en condicions de ser utilitzada per poder fer sessions formatives, atenció i recepció, exposicions i espai de gestió, tot i ser un espai ideal, serà necessari habilitat un nou espai. -Serà necessari habilitar un espais proper per a WC destinat a les visites. -Redissenyar la instal•lació de llum i aigua per subministrar aquests nous equipaments, el perímetre i punts estratègics del parc. -Substitució de la tanca perimetral per un model antivandàlic -Dotar de videovigilància i alarma tant l’edifici principal com punts estratègics del parc -Plantar vegetació autòctona mediterrània : arbres, arbustos, plantes medicinals, aromàtiques ...
 

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 12 Apr 18 | 14:41

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta com a favorable, ja que compleix amb els criteris tècnics establerts.

comentari
(1)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Xavier Orri5 de març de 2018 9.42

Gràcies per la proposta Casandra! Des del RRALL volem entrar / registrar una proposta per recuperar, protegir i rehabilitar el Mas Guinart - Mas d’en Buch.

Respondre

Proposta acceptada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou