CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Habilitar un tram de la vorera de l’Av. Vila de Blanes per al pas de minusvàlids.

Anònim - 23 de febrer de 2018 11.40
L’avinguda vila de Blanes entre els números 113 i 125 resulta impracticable per als vianants, ja que es troben una sèrie d’entrebancs com ara: Manca de pas de zebra entre carrer Riu de la Plata i Av. Vila de Blanes Manca de vorera practicable a cantonada riu de la plata i av. Vila de blanes per l’existència d’una zona limitada d’entrada a un edifici Esglao a la vorera Manca d’espai practicable per l’existència de terrasses de locals de restauració. Paviment irregular i molt lliscant en cas de pluja. La proposta consistiria a habilitar aquest tram d’avinguda pel pas de tot tipus de vianants amb seguretat i sense haver de baixar d’aquesta per esquivar els diferents obstacles esmentats.
 

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 18 Apr 18 | 10:44

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta com a no favorable ja que no compleix amb algun dels criteris tècnics establerts. La zona a la qual es fa referència a la proposta, en part, és de titularitat privada i, en conseqüència, per poder fer les millores proposades (voreres, passos de zebres, millores al paviment) es requereix d’una cessió voluntària del solar per part dels propietaris o d’una expropiació.

comentaris
(2)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Vicenç Llavero23 de febrer de 2018 20.04

És una proposta molt bé plantejada que recull una necessitat molt demanda per la gent de Fenals.

Respondre
avatar
Xavier Pairó3 de març de 2018 8.34

Votaré a favor tot i que, la invassio de les terrasses es culpa del ajuntament al mateix que el bloc de pisos que es veu a la foto no te cap dret a barrar el pas

Respondre

Proposta acceptada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou