CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Espai coworking (cotreball)

Anònim - 21 de febrer de 2018 10.37
Crec que Lloret hauria de disposar d'un espai on els professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, puguessin compartir un mateix espai de treball, tant físic com a virtual, per desenvolupar els seus projectes professionals de manera independent, alhora que fomenten projectes conjunts. També fomentaria les relacions estables entre professionals de diferents sectors que podrien desembocar en relacions client-proveïdor. En un moment de canvi i en què les empreses, els emprenedors i les iniciatives socials necessiten cada vegada més del treball en col·laboració es parla molt del coworking, un model de treball basat en la col·laboració, la cooperació i l’intercanvi d’idees.
 

Proposta desestimada

AVALUACIÓ

Proposta desestimada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 13 Apr 18 | 13:45

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta de crear un “Espai coworking” com a no favorable ja que no compleix amb algun dels criteris tècnics establerts. Com ja se li va comentar en l’escrit realitzat a la mateixa plataforma, aquesta proposta no és una inversió entesa en termes de pressupostos municipals, doncs per portar-la a terme, ara per ara, es necessitaria com a mínim llogar un local, i comptar amb personal adient per dinamitzar un espai d’aquestes característiques. L’Ajuntament però, ho considera una bona proposta que accepta com a suggeriment per tenir en compte quan sigui possible.

comentari
(1)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Ajuntament de Lloret9 de març de 2018 10.25

Bon dia,
Crear un espai de coworking, és una molt bona proposta, tal com explica, per propiciar aquests entorns col•laboratius, i d’intercanvi d’idees per emprenedors i professionals; però com a proposta dels Pressupostos Participats no compleix amb el criteri del fet que les propostes han de ser inversió.
S’entén per inversions principalment les obres, tant noves com de manteniment de les que ja hi ha, per exemple la construcció d’un jardí o la millora de carrers. A més d’obres, les inversions també poden ser adquisicions permanents de l’Ajuntament, com per exemple la compra d’un vehicle o de contenidors de residus. Les inversions, per tant, no es refereixen a activitats (tallers, festes, programes,…) ni a serveis (més policia, més educadors/es, formadors/es…) ni a subvencions, ni a lloguers d’espais.
És per això que seguint els criteris dels Pressupostos Participats, aquesta proposta no seria vàlida.
Moltes gràcies per la seva aportació i interès.
Ajuntament de Lloret de Mar

Respondre

Proposta desestimada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou