CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Condicionament dels elements esportius de Lloret de Mar

Dani Reyes Dominguez 19 de febrer de 2018 9.09
Els pavellons esportius i les pistes d'atletisme necessiten reparacions urgents i segurament ampliacions. Per exemple, el pavelló del Molí, no funciona la calefacció, les dutxes i els vestuaris cada cop estan pitjor, tampoc hi ha lloc a les pistes, sempre estan ocupades. Per això l'ampliació de pistes estaria molt bé.
 
Aquesta proposta és la conseqüència de sumar aquestes propostes similars en una única proposta:
  • renovaci'o vestuaRIS DEL CAMP DEL MOLÍ: Visita
  • asientos en el campo de futbol de lloret: Visita

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 18 Apr 18 | 09:11

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta “Condicionament dels elements esportius de Lloret de Mar” com a favorable ja que compleix amb els criteris tècnics establerts.
Tanmateix, es proposa fusionar la seva proposta amb d’altres de similars amb el nom de “Millores a les instal•lacions esportives” amb la següent descripció:
Condicionar les instal•lacions esportives de Lloret posant especial atenció a les pistes d’atletisme, els pavellons esportius i els camps de futbol. Es proposen alguns exemples d’actuació: 1. Ampliació i reparació de les pistes d’atletisme, 2. Renovació dels vestuaris del camps de futbol del Molí, 3. Col•locar seients a les grades del camp de futbol de Lloret, 4. Millores al pavelló del Molí (calefacció, dutxes i vestuaris, ampliació de pistes).
Les propostes fusionades són:
11 Condicionament dels elements esportius de Lloret de Mar Els pavellons esportius i les pistes d'atletisme necessiten reparacions urgents i segurament ampliacions. Per exemple, el pavelló del Molí, no funciona la calefacció, les dutxes i els vestuaris cada cop estan pitjor, tampoc hi ha lloc a les pistes, sempre estan ocupades. Per això l'ampliació de pistes estaria molt bé.
44 Renovación de los vestuarios del camp del molí Los vestuarios del campo del moli hay que cambiarlios para que los niños puedan ducharse con nuevas instalaciones ya que las que hay estan muy mal.
45 Asientos en el campo de futbol de Lloret. hay que poner asientos plasticos en la grada para que la gente pueda sentase bien

COMENTARIS
Ja no es pot comentar.
Сomentari

Proposta acceptada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou