CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Millorar la mobilitat de les persones al casc antic

Anònim - 17 de febrer de 2018 18.31
Els carrers del casc antic tenen les voreres molt estretes en alguns trams, a voltes és impossible que passi una persona, i molt menys un carret de nadons, una persona amb cadires de rodes o amb crosses. El problema s'agreuja pel fet que a tots els carrers hi passen cotxes, sovint a velocitat alta per l'amplada dels carrers. Crec que es podrien enxamplar les voreres, com a mínim uns 25 cm per cada banda.
 
Aquesta proposta és la conseqüència de sumar aquestes propostes similars en una única proposta:
  • Modificar voreres: Visita
  • Adequació de voreres próximes a centres escolars: Visita
  • Arreglar els carrers/voreres/obligar a netejar les voreres als comerciants: Visita
  • Arreglar carrers barri de venecia: Visita

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 17 Apr 18 | 13:55

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta “Millorar la mobilitat de les persones al casc antic” com a favorable ja que compleix amb els criteris tècnics establerts.
Tanmateix, es proposa fusionar en un sol projecte la seva proposta amb d’altres de similars amb el nom de “Millora de la mobilitat, carrers, voreres i accessibilitat al Nucli Antic” amb la següent descripció:
Diferents actuacions de millora en el Nucli Antic: 1. Millorar l’accessibilitat dels carrers del Nucli Antic, eixamplant les voreres en alguns trams de carrers o bé fer plataforma única perquè siguin accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda (posant especial atenció a les voreres properes als centres escolars i els carrers del barri de Venècia); 2. Arranjar carrers i voreres que tenen l’asfalt o llambordes en mal estat (c/J.Bta. Lambert, Travessera Jardins); 3. Millorar l’accessibilitat de carrers concrets del Nucli Antic (c/Oliva, Av. Pau Casals i c/Marina, entre altres).
Les propostes fusionades són:
6 Millorar la mobilitat de les persones al casc antic Els carrers del casc antic tenen les voreres molt estretes en alguns trams, a voltes és impossible que passi una persona, i molt menys un carret de nadons, una persona amb cadires de rodes o amb crosses. El problema s'agreuja pel fet que a tots els carrers hi passen cotxes, sovint a velocitat alta per l'amplada dels carrers.
Crec que es podrien eixamplar les voreres, com a mínim uns 25 cm per cada banda. 10 Adequació de voreres pròximes a centres escolars Adequar de forma pertinent els vorals dedicats als vianants que hi ha situats a les zones pròximes a escoles (p.ex Esteve Carles). P.ex Carrer de l'Oliva. On hi ha més trànsit de ciutadans, mares amb cotxets...
21 Arreglar els carrers/voreres/ obligar a netejar les voreres als comerciants Carrers: hi ha molts carrers de la meva zona (visc al C/J. Bta. Lambert, 27) que tenen l'asfalt molt malament. També tinc un pis a la Travessia Jardins, 3 i aquell carrer ni la vorera està feta com cal des que es va acabar de construir l'edifici.
Caldria fer un repàs de tot el tema d'asfaltat dels carrers i voreres. Voreres: moltes voreres tenen llambordes que estan desenganxades i quan plou s'hi acumula aigua i quan les trepitges t'embrutes amb l'aigua. Es podríem arreglar de manera que quedi bé de forma definitiva.
57 Arreglar carrers barri de Venècia arreglar carrers de barri de Venècia i el casc antic perquè quedin a un nivell i així prescindir de les voreres i fer-los peatonals. El carrer sant miquel seria un d'ells.
72 Modificar voreres En moltes ocasions ens trobem que al mig de les voreres, que ja son estretes, hi ha també un pal de la llum, lo que dificulta moltíssim el pas de carros de la compra i cotxets de crio. Per exemple a l'Avinguda Pau Casals i al Carrer Marina

comentari
(1)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Jessica Borrell21 de febrer de 2018 19.01

Hi ha carrers com al C.Oliva (De l Esteve Carles a Correus) que es molt dificil i en algun tram imposible de passar amb un cotxet

Respondre

Proposta acceptada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou