CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Instalacio de bancs al Passeig i altres indrets i adornament del poble amb flors

Anònim - 17 de febrer de 2018 10.53
Proposo que el Ajuntament segueixi amb la instalacio de bancs en el Passeig Maritim i altres indrets de la poblacio.Tambe seria molt interessant seguint lo que per exemple Italia es fa de adornar tot el poble amb la instalacio de flors i a mes afeixinti el arrenjament de les fasades dels edificis que estan en mal estat
 
! Aquesta proposta es considera duplicada de `Acondicionament i embelliment del Passeig Marítim Sa Caleta`. Aquesta proposta està tancada a la participació, heu de visitar la proposta resultant per votar / comentar-hi..

Proposta duplicada

AVALUACIÓ

La proposta està duplicada: Proposta acceptada i fusionada amd d’altres de similars, amb el nom de “Condicionar el Passeig Marítim i Sa Caleta” amb la següent descripció: Condicionar i embellir el Passeig Marítim i Sa Caleta amb diferents actuacions: renovació de jardineres, millora o substitució de les baranes de la zona de Sa Caleta i al Mirador dels Campions i Roca d’en Maig, eliminar el mur del Racó d’en Bernat i crear un espai obert perquè la gent pugui seure a prendre el sol, substituir les papereres malmeses, condicionar i adaptar el pas de vianants que va del Passeig Marítim a l’Avinguda Josep Tarradellas per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes actuacions es podrien complementar amb la col·locació de bancs i flors a altres indrets del municipi.

COMENTARIS
Ja no es pot comentar.
Сomentari

Proposta duplicada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou