CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Lloret de Jump

Anònim - 17 de febrer de 2018 0.52
Hola!! La idea es un centre de 2 hectareas, destinades als Salts. Salts a sobre de l’aigua. Un parc obert a totes les edats, familiar i divertit. Vam a estar fa anys a Estats units a un que ja funciona, i vam passar un dia en familia espectacular. L’any passat vam anar a un a França i més de lo mateix: dia originsl, d’ esport, relax, i sobretot somriures... molt de somriures... que amb la vida tal com está ara... ja cal i es una bona terapia. A Catalunya i a tota la peninsula no hi ha cap. tenim el Portfolio de la franquicia de frança, i tenim contacte amb els amos per posible expsnsió. -Les 2 hectareas estan formades per: • una piscina olimpica, o bassa artificial, salts de diferents tamanys, d’on et podrás llançar a l’aigua en diferents modalitars: amb res, amb donut, skis, patins, bicicleta, sol o acompanyat... i lo més important, cambiant temporada rera temporada l’aigua per daus de escuma... es podrà utilitzar tot l’any. -a l’altra banda de la piscina es montaria una torre d’escalada on si caus.. caus a l’aigua. •cabanes als arbres •dormir sota els estels •zona de picnic •zona d’oci •aparcament •bar/restaurant •zona d’espectacles •podium per concursos i activitats •i infinitat d’activitats que tenim apuntades per un futur. -Tenim presupost, desde l’ingenier fins a obrir les portes el dia de l’inaguració: 380.000€ -Os adjunto un video millor, perque us feu una idea, ja que per molt que escrigui, sino o veieu no o creureu :) -Teniu en compte, que tenim ja el terreny a Lloret, amb calificació per us esportiu, (ja parlat amb urbanisme) tenim projecte d’ingenier també fet. Només ens falta el recolzament del poble i aquesta ajuda. -Estem segurs que el centre Lloret de Jump, será un punt de trobada per families que vulguin passar un dia divertit, diferent i original, atraurá a colegis de joves que vulguin buscar un dia per cremar adrenalina. I lo més important, oferir al lloretenc, i veins i rodalies.. un CENTRE ÚNIC a la regió, provincia, comarca, estat i país...
 

Proposta desestimada

AVALUACIÓ

Proposta desestimada

Ajuntament de Lloret de Mar
Ajuntament de Lloret de Mar 18 Apr 18 | 10:36

La Comissió Tècnica dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar ha valorat la seva proposta “Lloret de Jump” com a no favorable ja que no compleix amb algun dels criteris tècnics establerts.
Per una banda, no hi han terrenys de titularitat pública que permetin fer una instal•lació segons descriu a la seva proposta; i per l’altra, si hi fossin, s’hauria de licitar la concessió per la seva construcció i gestió. Si es volgués desenvolupar hauria de ser en sòl no urbanitzable privat i a través d’un pla especial.

comentaris
(4)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Anònim -19 de febrer de 2018 11.56

Una molt bona idea. Entenc, que si és un projecte privat i que no és la filosofia dels pressupostos participats.

Respondre
avatar
David Campos20 de febrer de 2018 22.47

Este proyecto parece de una empresa y el presupuesto se esfumaria casi por completo a la hora de hacerlo y no sería posible aceptar varios proyectos al mismo tiempo que son más económicos

Respondre
avatar
Anònim -24 de febrer de 2018 21.45

Sembla bona idea, però no puc votar, ja que no sé si la proposta és x buscar finançament per una empresa privada., o la intenció és que sigui de titularitat pública. S'ha de pagar entrada?. Està previst que sigui gratuïta pels empadronats de Lloret i amb un preu pels visitants? ¨Pots aclarir aquesta qüestió?

Respondre
avatar
ivan caraballo1 de març de 2018 0.01

Gratuit, amb limitació pels empadronats, i de pagament pels turistes.

Respondre

Proposta desestimada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou