CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Col.locació de pilones al carrer Joaquim Ruyra de la Urbanització Bloch

Helena Suñe 7 de març de 2017 15.07
Al carrer Joaquim Ruyra, a l'estiu, estacionen vehicles a les dues voreres, de manera que el veïns hem de baixar de les voreres perquè estan ocupades i hem d'anar pel mig de la carretera. A més, a més, aquests vehicles, que solen ser estrangers, un cop finalitzen la seva estada, hi deixen les deixalles i alguns també dormen dins els cotxes. La meva proposta és col.locar unes pilones per evitar l'estacionament indegut en les voreres.

Suports


No hi ha procés de recollida de suports

comentaris
(3)
Envia
Cancel·lar
Guardar
Сomentari
avatar
ignacio alvarez10 de març de 2017 15.18

Aquesta acció s'hauria de peticionar amb els serveis tècnics municipals competents (disciplina viària) per tal de buscar les accions oportunes per la problemàtica específica al lloc. Si en el cas que es pogués dur a terme alguna actuació comunitària a la zona, amb càrrec als pressupostos participats (col·locació de mobiliari urbà, parcs infantils, etc.) caldria debatre-ho a les assamblees. Salutacions.

Respondre
avatar
ABC ABC12 de març de 2017 0.50

Aquesta proposta es podria completar fent la vorera que manca entre els carrers Maurici Serrahima i Vicens Vives, en el contorn de la zona verda.

Respondre
avatar
ABC ABC12 de març de 2017 9.34

Totalment d'acord amb la proposta, més tenint en compte que molts veïns del sector (Bloc, Monterrey, Puig d'en Pla, Sepulcre Romà,...) van caminant fins al poble atesa la proximitat al nucli urbà

Respondre

Suports


No hi ha procés de recollida de suports

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou