Benvingut al teu espai de participació. Entre tots podem construir un municipi on compta l'opinió de cada ciutadà i ciutadana i en el que qualsevol aportació serà ben rebuda

Volem sentir la teva veu. Entra i participa!

Des de l’edició de 2016, el projecte dels Pressupostos Participats ens permet decidir projectes a l’espai públic, alhora que tenir un espai per poder dialogar amb l’administració.

Aquest 2018, en la tercera edició dels Pressupostos Participats, hi ha un canvi respecte a les edicions anteriors: les propostes podran tenir com a màxim l’import de 500.000€ i ser una proposta de municipi i d’impacte al conjunt de Lloret. Per a més informació, cliqui aquí.

Les persones que tenen residència a Lloret però no hi estan empadronades tindran la possibilitat de participar en la votació del Pressupostos Participats d’enguany inscrivint-se al Registre de persones no empadronades, vinculades a un IBI residencial fins el 27 de maig.Guia
Guia
Guia
Tríptic

 

Dissabte 21 d'abril a les 11h a la sala polivalent de la Biblioteca, Assamblea Participativa.

Després de la corresponent validació tècnica, el total final de propostes a debatre i prioritzar entre els assistents a l’assemblea participativa del 21 d’abril, és de 25 propostes.

 

 

Per valorar qualsevol proposta, es necessari registrar-se a la plataforma
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou