Espai de Participació

Ajuntament de Llinars del Vallès

PLA LOCAL DE SALUT (FINALITZAT)

 

L’Ajuntament de Llinars i l’Equip d’Atenció Primària Alt Mogent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han engegat el Pla Local de Salut, una eina per dissenyar i planificar actuacions que permetin millorar, promoure i protegir la salut de la ciutadania de forma equitativa i eficient.

 

Habitualment pensem en afeccions o malalties quan parlem de salut, però hem d’entendre la salut d’una manera molt més àmplia, com un estat de benestar físic, mental i social.

 

Millorar la salut de la ciutadania no significa únicament incrementar els serveis sanitaris, sinó millorar també els estils de vida, les condicions mediambientals i altres mesures polítiques, econòmiques i socials. En aquest sentit, la salut té una dimensió mediambiental, esportiva, econòmica, de serveis socials i educatius, etc. Disposar d’un Pla Local de Salut és l’estratègia per desenvolupar accions amb aquesta visió integral de la salut.

Enllaços

* Primera jornada participativa
El proper dia 3 d’octubre de 19 a 21 h tindrà lloc una jornada participativa a Can Lletres, on veïns i veïnes del poble esteu convidats i convidades a assistir-hi. La vostra aportació al Pla Local de Salut serà clau per saber què suma i què resta

* Veïna, baixa la teva cadira_La salut suma
Espai obert de conversa amb dones de totes les edats. Activitat emmarcada dintre del Pla Local de Salut. Vine a compartir les teves necessitats i opinions i juntes pensarem propostes de millora!

* Segona jornada participativa del Pla local de salut de Llinars del Vallès
Per un municipi més saludable Convidem a veïns i veïnes de Llinars, a aportar la seva opinió i energia al Pla Local de Salut durant la 2a Jornada Participativa

* Enquesta participativa (ja finalitzada)
Canal de participació en el marc del Pla Local de Salut de Llinars del Vallès En 3 minuts... volem saber què penses sobre què suma o resta salut i benestar a la població del municipi.

 

El Pla Local de Salut 2019-2023 va ser aprovat en el Ple del dia 25 de maig de 2020


 

 

Informació relacionada amb els Pressupostos participatius de Llinars del Vallès

 

Fes clic aquí per accedir al seguiment de les iniciatives que es va decidir implementar als Pressupostos Participatius 2019

Fes clic aquí per accedir als resultats de la votació de les propostes dels Pressupostos Participatius 2019

 

Plaça de la Vila, 1, 08450 Llinars del Vallès, Barcelona

An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou