CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Quim Matas

Proposta Aportada 22 de novembre de 2019 18.06

Fill de Les Gavarres, Quim Matas obre les portes del seu negoci a La Bisbal d’Empordà el 1977. Carnisser de professió, treballa i serveix gènere propi i de la màxima qualitat des dels seus inicis. Fruit de les seves inquietuds culinàries es va submergir al món de la cuina l’any 1993. L’experiència de professionals del món de la cuina que l’envoltaven va ser definitiva perquè Quim Matas comencés a disposar d’un producte amb identitat pròpia, i més endavant tingués la possibilitat d’introduir-s’hi i oferir els seus serveis com a cuiner, elaborant plats per encàrrec, càterings…

El sofregit de ceba Quim Matas neix de la necessitat d’improvisació i de donar un servei de qualitat i rapidesa als seus clients. Un article que pretén solucionar un dels handicaps de la cuina, el temps d’elaboració. Redueix el procés de preparació del plat, així com en facilita la cocció i n’incrementa el sabor. El sofregit de ceba és considerat com un dels elements imprescindibles de la cuina tradicional catalana. Un producte artesà, on no s’ha utilitzat cap altre ingredient més enllà de la ceba i l’oli d’oliva. Un article òptim per a l’elaboració de guisats, fideuades, arrossos… i qualsevol altre plat que l’usuari vulgui confeccionar. Després d’anys d’investigació i optimització, Quim Matas ha trobat la manera d’oferir un producte únic i aconseguir servir al client una eina indispensable per la llar.

Per aquesta creativitat i per la seva aportació a la gastronomia de casa nostra, el proposo com a Bisbalenc de l'Any 2019.

 
COMENTARIS
Envia
Cancel·lar
Guardar
Сomentari

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou