CANCEL·LAR
ACCEPTAR

Carregadors elècrics per cotxe elèctric/híbrid

Anna Planas Bahí 15 de febrer de 2019 9.59

Instal·lar un o més carregadors elèctrics per a cotxe elèctric i híbrid. Es proposen diferents lloc per instal·lar-los, Plaça Joan Carreras i Dagas, aparcaments del Jutjat (carrer del Teatre Vell), Plaça Nova, Aparcament del Passeig o la Zona del Pavelló Municipal.

Diverses ciutats de les comarques gironines disposen ja de carregadors per a cotxe elèctric, solen tenir una potènica d'entre 16 i 42kW i connectors tipus Schuko i Mennekes. A més a més disposen d'un lector de targetes que permet activar-los i connecció a internet. Aquests elements es col·loquen a la via pública per a què tothom que tingui l'acreditació els pugui utilitzar. A Catalunya, tots el carregadors són gratuïts i el limitant és el temps d'utilització per dia. 

Actualment el carregador públic més proper a la Bisbal es troba a Flaçà i l'únic carregador públic de tota la comarca és a Torroella. El fet de tenir carregadors augmenta el turisme d'alt nivell adquisitiu i per tant el comerç local. També impulsa als ciutadans a prendre la decisió de canviar la seva mobilitat per una de més sostenible, amb emissions reduïdes. 

 
Aquesta proposta és la conseqüència de sumar aquestes propostes similars en una única proposta:
  • Punts de recàrrega de vehicle elèctric: Visita

Proposta acceptada

AVALUACIÓ

Proposta acceptada

Participació La Bisbal .
Participació La Bisbal . 05 Mar 19 | 12:18

Valor econòmic: 20.000 €

COMENTARIS
Ja no es pot comentar.
Сomentari

Proposta acceptada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou