<< Torna


HISTÒRIC PROJECTES PARTICIPATIUS

 

 
Bisbalenc/a de l'any 2021
L’Àrea de Participació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, proposa un nou procés de participació ciutadana: que les persones empadronades al municipi escullin el Bisbalenc/a de l’any 2021. Es tracta d’un guardó honorífic d’elecció estrictament popular per tal de reconèixer públicament una persona que aquest 2021 hagi destacat per algun acte concret o per un fet extraordinari en l’àmbit social, cultural, esportiu, ambiental o científic.

[ INFORMACIÓ DEL PROCÉS ]


 
PROCÉS PARTICIPATIU PER REBATEJAR L'ESPAI JOVE
L’Àrea de Joventut i Igualtat, amb la col·laboració de l’Àrea Participació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà proposa una procés participatiu per tal de decidir quin nom ha de tenir el recentment renovat Espai Jove.

Ubicat a les Escoles Velles de la Bisbal, l’Espai Jove és un projecte adreçat a joves amb edats compreses entre 12 i 17 anys i que té com a objectiu oferir un lloc d’oci i lleure on puguin gaudir del seu temps lliure.

[ INFORMACIÓ DEL PROCÉS ]

 
Bisbalenc/a de l'any 2020 
L’Àrea de Participació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, proposa un nou procés de participació ciutadana: que les persones empadronades al municipi escullin el Bisbalenc/a de l’any 2020. Es tracta d’un guardó honorífic d’elecció estrictament popular per tal de reconèixer públicament una persona que aquest 2020 hagi destacat per algun acte concret o per un fet extraordinari en l’àmbit social, cultural, esportiu, ambiental o científic. (+Informació)
 
 
Bisbalenc/a de l'any 2019 
L’Àrea de Participació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà proposa una nova consulta ciutadana: que les persones empadronades al municipi escullin el Bisbalenc/a de l’any 2019. Es tracta d’un guardó honorífic d’elecció estrictament popular per tal de reconèixer públicament una persona que aquest 2019 hagi destacat per algun acte concret o per un fet extraordinari en l’àmbit social, cultural, esportiu, ambiental o científic.  

 

   
 
Pressupostos Participatius 2019

Pressupostos Participatius 2019

Bisbalenques i bisbalencs: en què cal invertir 140.000 €?  

  
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou