<< Torna

HISTÒRIC PROJECTES PARTICIPATIUS

 

 
El Racó Favorit de La Bisbal d'Empordà

El Consell d’Infants Municipal engega un procés participatiu per decidir ‘El racó favorit de la Bisbal’ .
El racó bisbalenc que obtingui més vots serà homenatjat amb la col·locació d'una placa de ceràmica facilitada per l'Associació de Ceramistes de La Bisbal.

La proposta vol ser un nou procés participatiu per tal que bisbalenques i bisbalencs hi diguin la seva. L’objectiu: dinamitzar la participació ciutadana al municipi tot descobrint quin és el racó favorit de la Bisbal d’Empordà segons la seva ciutadania i, alhora, retre-li homenatge i reconeixement. Hi podran participar totes les persones empadronades a la Bisbal nascudes al 2011 o abans. Es podran fer propostes a partir de demà, dijous 3 de febrer i fins el dia 13 de febrer. Les úniques condicions per tal que les propostes siguin acceptades i vagin a votació és que els indrets siguin a la via pública i que pertanyin al municipi de la Bisbal d’Empordà. A través de la plataforma de participació ciutadana en línia (www.labisbal.cat/participa), la ciutadania podrà fer propostes adjuntant una fotografia, una descripció de l’espai i la seva direcció o geolocalització.

[INFORMACIÓ DEL PROCÉS] 

 
Bisbalenc/a de l'any 2021
L’Àrea de Participació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, proposa un nou procés de participació ciutadana: que les persones empadronades al municipi escullin el Bisbalenc/a de l’any 2021. Es tracta d’un guardó honorífic d’elecció estrictament popular per tal de reconèixer públicament una persona que aquest 2021 hagi destacat per algun acte concret o per un fet extraordinari en l’àmbit social, cultural, esportiu, ambiental o científic.

[INFORMACIÓ DEL PROCÉS]


 
Procés participatiu per Rebatejar l'Espai Jove 
L’Àrea de Joventut i Igualtat, amb la col·laboració de l’Àrea Participació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà proposa una procés participatiu per tal de decidir quin nom ha de tenir el recentment renovat Espai Jove.

Ubicat a les Escoles Velles de la Bisbal, l’Espai Jove és un projecte adreçat a joves amb edats compreses entre 12 i 17 anys i que té com a objectiu oferir un lloc d’oci i lleure on puguin gaudir del seu temps lliure.

[ INFORMACIÓ DEL PROCÉS ]

 
Bisbalenc/a de l'any 2020 
L’Àrea de Participació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, proposa un nou procés de participació ciutadana: que les persones empadronades al municipi escullin el Bisbalenc/a de l’any 2020. Es tracta d’un guardó honorífic d’elecció estrictament popular per tal de reconèixer públicament una persona que aquest 2020 hagi destacat per algun acte concret o per un fet extraordinari en l’àmbit social, cultural, esportiu, ambiental o científic. (+Informació)
 
 
Bisbalenc/a de l'any 2019 
L’Àrea de Participació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà proposa una nova consulta ciutadana: que les persones empadronades al municipi escullin el Bisbalenc/a de l’any 2019. Es tracta d’un guardó honorífic d’elecció estrictament popular per tal de reconèixer públicament una persona que aquest 2019 hagi destacat per algun acte concret o per un fet extraordinari en l’àmbit social, cultural, esportiu, ambiental o científic.  

 

   
 
Pressupostos Participatius 2019

Pressupostos Participatius 2019

Bisbalenques i bisbalencs: en què cal invertir 140.000 €?

Trìptic informatiu Pressupostos 2019

* Consulta les fases del procés participatiu Pressupostos 2019

* Consulta l'avaluació de les propostes aportades

  

An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou