CANCEL·LAR
ACCEPTAR

VORERES I CARRERS

Pilar rosell bosch 14 de febrer de 2019 13.18

No soc empadronada a la Bisbal d'Empordà, soc de Cruïlles, però tinc una finca a la Bisbal d'Empordà i faig la vida a la Bisbal d'Empordà, treballo, comprar, restaurants, bars, etc....

1 - Voreres del Carrer Major, Plaça Nova, Carrer Trinitat Aldrich, Avinguda Prat de la Riba i asfaltatge dels mateixos carrers i molts altres.

2 - Ser més flexibles en els permisos d'obertura de negocis, perquè la Bisbal d'Empordà estan quedant tots els locals tancats i sense negocis i això fa que el poble també es vagi morint de mica en mica.

3 - Que els aixecaments del Carrer Paral.lel i pujada a Castell d'Empordà perquè els cotxes no corrin tant siguin tots iguals i més respectuosos amb els vehicles i potser no tants.

4 - Asfaltatge del pàrking que hi ha al cantó del Joan de Margarit i davant del pavelló municipal d'esports

 

 
! Aquesta proposta es considera duplicada de `Millora general de les voreres de la Bisbal`. Aquesta proposta està tancada a la participació, heu de visitar la proposta resultant per votar / comentar-hi..

Proposta duplicada

AVALUACIÓ

La proposta està duplicada: Ho assumeix l'Ajuntament. Hi ha previst un pla de voreres. Canvis en semàfors, …, lligat a un pla de mobilitat, també revisant-se.

comentari
(1)
Ja no es pot comentar.
Сomentari
avatar
Montserrat Roma16 de febrer de 2019 10.21

Molt bona proposta! jo penso com tu.

Respondre

Proposta duplicada

Localització

Classificació del lloc
An error has occurred. Refresh the page and try again
un error va ocórrer mentre es carregava l’arxiu. Si us plau, intenti-ho de nou